Hvem er jeg?

Mit navn er Annette Holst-Hansen. Jeg er eksamineret Kranio Sakral Terapeut fra Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi i Them og Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør (RAB) fra Annette_billedeDansk Fysiurgisk Massage Skole i Århus.

Oprindeligt er jeg grafiker, men i 2010 begyndte jeg at tænke i alternative muligheder for, hvad jeg skulle arbejde med. Jeg har igennem tiden givet massage til familie, venner og kolleger, og har ofte fået at vide, at jeg har gode hænder. Derfor valgte jeg at tage uddannelsen som Fysiurgisk Massør. Det er et valg, jeg er rigtig glad for.

En anden væsentlig grund til, at jeg har valgt at blive professionel behandler er, at jeg gerne vil give dig lov til at mærke dig selv gennem min behandling. Behandlingens primære funktion er at give dig et fysisk velvære og afhjælpe de spændinger du har. Men sind og tanker har stor indflydelse på vores krop, og behandlingen kan forløse følelser og tanker, som kan ligge til grund for de spændinger du går rundt med. Derfor behandler jeg med omsorg og opmærksomhed til dig.

I min behandling af de klienter der kommer i min klinik, bruger jeg de redskaber, jeg har lært i mine uddannelser til Fysiurgisk Massør og Kranio Sakral Terapeut, men også healingsenergi er en væsentlig del af min behandling. Jeg fornemmer min klients krop og den energi, der er i og omkring den. Det er min bedste overbevisning at healingsenergierne sammen med mine redskaber, er med til at skabe et helt unikt rum, hvor klienten opnår størst mulig gavn af behandlingen.

En kropsterapeutisk behandling for mig, er mere end blot fysisk velvære. For mig er den helhedsskabende og binder det fysiske velvære sammen med det mentale velvære.

 

Ring op
Book en tid